Kvindekroppen2024-04-25T08:11:57+02:00

Kvindekroppen

Vi er specialiseret i kvindekroppen fra start cyklus til slut cyklus. Det er specielt i livets forandringsfaser vi oplever kvinder kan have behov for hjælp og vejledning af vores dygtige fysioterapeuter. Det kan være livsfaser som fra barn til teenager, fra teenager til kvinde, kvinde der ønsker graviditet, graviditet, nybagt mor og overgangsalderen.  

Hvad end din problematik eller bekymring er nyopstået eller har stået på i en længere periode, tager vi altid udgangspunkt i dine behov og skræddersyer et behandlingsforløb, som passer til dig og din krop.

Vi kan hjælpe dig hvis du oplever problemer eller har bekymring med blandt andet:

Du behøver ingen lægehenvisning og kan bestille en undersøgelse allerede ida

Fysioterapeut-har-samtale-med-klient-omhandlende-inkontinens

Det siger vores kunder om os

“Dybt imponeret over præcisionen og kvaliteten i forbindelse med min behandling. Jeg fik hurtigt en tid samme dag jeg kontaktede StærkHverdag, og blev professionelt klædt på med hjemmeøvelser efter en god og dybdegående behandling. Efterfølgende behandlinger var overskuelig og samtidig tilbundsgående til en sådan grad, at de gav mening for lige nøjagtigt mig. Et varmt og professionel behandlingssted jeg klart vil anbefale!”

Nadja Hansen
Rygsmerter
576A9876 (2)

Et Stærkt kvindeliv

Vi tilbyder flere hold der kunne have din interesse: 
FysioPilates
GravidTræning
Efterfødselstræning
Udendørs efterfødselstræning
MorTræning 

På alle vores hold vil du opleve et lille trænings fælleskab med maksimalt 8-10 deltagere på hvert hold, nærhed, høj kvalitet og altid en fysioterapeut med speciale i denne type træning og målgruppe. 

Undersøgelse

Undersøgelse af kvindekroppen

Ved dit første besøg vil fysioterapeuten foretage en grundig undersøgelse på ca. 60 min. StærkHverdag arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang, hvor vi ikke kun ser på symptombilledet, men også tager udgangspunkt i din sygehistorie, din kropstype og de områder i din krop, som ikke bevæge sig optimalt. Det er derfor vigtigt at have en god dialog omkring din sygehistorie og at undersøge hele kroppen i en sammenhæng. Sammen finder vi frem til den mest optimale behandling, der passer til dig.

Passiv behandling

En del af behandlingen vil typisk bestå af en passiv del. Dette kan indebære behandling på briksen, hvor fysioterapeuten har hænderne på dig, fx ledmobilisering, udspænding, arvævs- og bløddelsbehandling. Dette kan f.eks. være med til at nedsætte smerte eller skabe fri bevægelighed i et område. Den passive del kan også indebære tape og vejledning i forhold til hjælpemidler.

Passiv behandling

Aktiv behandling

Aktiv behandling

For at opnå eller bibeholde et bedre bevægemønster eller afhjælpe/minimere din problematik kræver det en egen indsats af dig, som fysioterapeuten vejleder og følger dig tæt i. Den aktive del kan være et hjemmetræningsprogram, øvelser til arbejdspladsen eller deltagelse på hold i klinikken. Der lægges vægt på kvalitet fremfor kvantitet, og du vil nøje blive instrueret i de specifikke øvelser, som kan minimere eller afhjælpe din problematik. Dette vil skabe en langsigtet effekt, hvor symptomerne ikke vender tilbage igen og igen.

Videre forebyggende forløb

Når du har opnået dit mål for behandlingsforløbet, har du fået en god forståelse for din problematik. Dette er med til at du kan arbejde videre med din krop med nye øjne. Dog ses det ofte, at når generne er væk, glemmer menneskekroppen alt om fysioterapeutens ord om korrekt siddestilling, bevægemønstre mm. Derfor arbejder StærkHverdag med et vedligeholdende forebyggende forløb efterfølgende, som sikrer, at dine gener ikke kommer tilbage. Forløbet kan bestå af, at du efterfølgende kommer til vejledning og tjek ved din fysioterapeut i et passende interval, som tilpasses dig eller deltagelse på et af vores træningshold.

Videre forebyggende forløb

Skal vi hjælpe dig til en stærkere hverdag, så book en tid hos os