Medarbejdere 2021-11-23T08:36:51+01:00

Medarbejdere

GynObs Fysioterapeut lene

Lene Reffstrup Christensen

UroGynObs Fysioterapeut i Aarhus

Mit navn er Lene Reffstrup Christensen og jeg har 11 års erfaring som fysioterapeut, 8 år som selvstændig. Jeg er efteruddannet som UroGynObs fysioterapeut og er meget glad for specialet og føler at jeg er landet på rette hylde. Jeg behandler både mænd og kvinder der har udfordringer med underlivet som fx inkontinens, bækkensmerter eller rectus diastase. Det er vigtigt for mig, at du som patient føler dig forstået og at vi sammen finder frem til den bedste behandling til lige netop dig og din problematik. Hensigten er at du hurtigst muligt kommer på rette vej mod en bedring eller heling af dine symptomer.

Privat har jeg 3 voksne børn, der alle er fløjet godt fra reden. Fysisk lader jeg op ved at dyrke yoga, gå og cykle. Jeg er fortaler for funktionel træning dvs. træning indbygget i de bevægelser du allerede laver i hverdagen. Funktionel træning er en måde at bruge din krop på, hvor du styrker kroppen og dermed nedsætte risikoen for smerter på sigt.

Kontakt:
Tlf: +45 42448138
Mail: Lene@staerkhverdag.dk

Efteruddannelse:
Efteruddannelse til Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapeut (UroGynObs), DUGOF
–   Modul 1: Undersøgelse og behandling af voksne med inkontinens, 2021
Fysioflow
Fertilitetsfremmende fysioterapi, 2020
–  Follow up kursus, 2021
Kranio-sakral del 1 og 2
Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund v. Elin Solheim
Auriculoterapi
Kranio-sakral terapi
Kinesisk akupunktur
McKenzie modul A
Smertekursus
Kursus I skulderskader v. Peter Rheindlænder

Katrine Meyer

Fysioterapeut i Aarhus og Horsens

Mit navn er Katrine Meyer, og jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i sommeren 2021. Jeg har en brændende stor interesse i at arbejde med kvindekroppen specielt før, under og efter en graviditet. Jeg har i mine behandlinger stort fokus på at mine klienter får medbestemmelse så behandlingen bliver realistisk og meningsfuld for dem. Derudover er det vigtigt for mig at man som klient går fra behandlingen med en forståelse for sin problematik og har følt sig set og hørt. Jeg finder selv stor glæde i at være kreativ og legende hvilket specielt præger mine holdtræninger. Jeg tror på at træning sagtens kan være sjovt og fyldt med kvalitet på samme tid.

Privat bor jeg i Århus med min kæreste og bruger gerne min tid på at være kreativ, social og aktiv da dette bidrager til en stærk hverdag for mig.

Kontakt:
Tlf: +45 42442928
Mail: Katrinemeyer@staerkhverdag.dk

Efteruddannelse:
DUGOF temadag om fertilitetsfysioterapi
KlinikKlar v. Cille Esbjerg og Emma Lemminger
Graviditets- og efterfødselstræning v. Kristian Bradsted
Fertilitetsfremmende træning og terapi v. Anne Marie Jensen
FysioPilates instruktør (januar 2022)

Mathilde Rabjerg Jensen

Fysioterapeut studerende  i Aarhus

Mit navn er Mathilde. Jeg er 27 år og færdiguddannet Fysioterapeut til april 2022. Inden fysioterapeut studiet har jeg studeret medicin i 3 år, jeg har en personlig træner uddannelse samt en kostvejleder uddannelse. Jeg har derfor en god ballast og indsigt i hvordan kroppen er opbygget, kostens indflydelse på kroppen og kroppens funktioner.  Denne viden gør, at jeg kan agere hensigtsmæssigt i træningsforløbene med udgangspunkt i den enkeltes behov og muligheder. I klinikken har jeg holdtræning som GravidTræning, FysioPilates og MorTræning.
Jeg har en stor interesse i kvindekroppen, før og efter en fødsel, og kan godt se mig selv arbejde med dette i min karriere som fysioterapeut.

Privat bor jeg i Århus med min kæreste og vores søn Alfred på 1 år. Jeg er og har altid selv været meget aktiv, hvor jeg bl.a. har dyrket crossfit, løb i naturen samt tidligere været elitegymnastik. Jeg er meget social og har let ved at omgås mennesker.
Jeg brænder for at hjælpe, så du får mest mulig ud af træningen og opnår dit ønskede resultat på en sjov, tryg og motiverende måde, så kroppen bliver sund og stærk!

Kontakt:
Mail: Mathilde@staerkhverdag.dk
Tlf: 42448138

Erfaring:
Gymnastikinstruktør del 1 + 2, DGI
Medicin studerende på Århus Universitet i 3 år (2014-2018)
Fitness instruktør  og personlig træner hos AT-Work(2018)
Kostvejleder og slankekonsulent hos AT-Work(2019)
Fysio-Pilates instruktør (2020)
Studiejob ved privat klinik FysioSekvens (2019-2020)
Fysioterapeut uddannelsen, Via Århus N (2018 – april 2022)

Kathrine Markmann – på barsel

Fysioterapeut i Aarhus

Mit navn er Kathrine Markmann Larsen, og jeg har 6 års erfaring som både fysioterapeut og selvstændig. Jeg finder glæde ved at hjælpe mine klienter med deres fysiske gener, og det er vigtigt for mig, at man føler sig hørt og kan mærke, at man er i trygge hænder hos mig. Når jeg tilrettelægger et behandlingsforløb eller et træningsprogram, tager jeg altid udgangspunkt i mine klienters situation og ressourcer.

Privat bor jeg i Skæring med min kæreste og vores søn, Konstantin, som berigede vores liv i marts 2018. En aktiv hverdag fylder meget i mit liv, og jeg håber og ønsker at kunne inspirere andre til at få mere overskud og blive mere aktive i hverdagen uden at det bliver en sur pligt.

Kontakt:
Tlf: +45 42448138
Mail: Kathrine@staerkhverdag.dk

Efteruddannelse:
Intro Kursus i BeActivated
Elin Solheim – funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbunden
Supplerende FysioPilates kursus: hofte og bækken
FysioPilates instruktør
Mulligan, mobiliserende teknikker
Akupunktur
Akupunktur videreuddannelse til gravide og barslende
Kinesiotape
Tibitan universal massage course

Karina Skak – på barsel

UroGynObs fysioterapeut og ejer af StærkHverdag Aarhus og Horsens

Mit navn er Karina  Skak og jeg har 7 års erfaring som selvstændig fysioterapeut. Jeg stiftede StærkHverdag Januar 2018. StærkHverdag er blevet mit lille hjerte barn, som jeg nyder at arbejde med hver dag. Jeg er efteruddannet som UroGynObs fysioterapeut og finder det meget relevant og givende at arbejde med kvinder, der har problemer med underlivet, både i forbindelse med graviditet og efterfødsel, men også senere i deres liv. For mig er det vigtigt, at alle jeg ser i et behandlings- eller træningsforløb føler sig set og hørt som et helt menneske, samt får forståelse for,  hvorfor de har ondt eller gener i kroppen. Jeg vil tilrettelægge et effektivt forløb i samarbejde med klienten, ud fra min faglige viden og det den enkelte ønsker og formår.

Privat bor  jeg i Horsens med min mand Mads og min datter, Liv, der kom til verdenen i februar 2019. Det har en stor betydning for mig at min familie og jeg har en god hverdag. En hverdag med overskud, fysisk aktivitet og nærvær. Mit mål er, at giver alle jeg arbejder med, de bedste forudsætninger for at skabe deres egen stærke og gode hverdag.

Kontakt:
Tlf: +45 42442928
Mail: Aarhus@staerkhverdag

Efteruddannelse:
Efteruddannelse til Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk fysioterapeut (UroGynObs), DUGOF
–   Modul 1: Undersøgelse og behandling af voksne med inkontinens, 2018
–    Modul 2: Undersøgelse og behandling af dysfunktioner i bækkenbunden, 2021
–    Modul 5: Obstetrik, 2021
Elin Solheim – funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbunden
FysioPilates instruktør, 2015
–   Booster kursus, 2017
–   Hofte og bækken, 2021
Moderne smertevidenskab
Dynamisk stabilitet, lænd og nakke
Mulligan, mobiliserende teknikker
Muskulo-skeletal Osteopati “back to basics”
Kinesiotape