Medarbejdere 2020-08-14T10:30:42+02:00

Medarbejdere

Karina Skak

Fysioterapeut og ejer Aarhus 

Mit navn er Karina  Skak og jeg har 5 års erfaring som selvstændig fysioterapeut. Jeg stiftede StærkHverdag Januar 2018. StærkHverdag er blevet mit lille hjerte barn, som jeg nyder at arbejde med hver dag. Jeg er efteruddannet som GynObs fysioterapeut og finder det meget relevant og givende at arbejde med kvinder, der har problemer med underlivet, både i forbindelse med graviditet og efterfødsel, men også senere i deres liv. For mig er det vigtigt, at alle jeg ser i et behandlings- eller træningsforløb føler sig set og hørt som et helt menneske, samt får forståelse for,  hvorfor de har ondt eller gener i kroppen. Jeg vil tilrettelægge et effektivt forløb i samarbejde med klienten, ud fra min faglige viden og det den enkelte ønsker og formår.

Privat bor  jeg i Aarhus C med min mand Mads og min datter, Liv, der kom til verdenen i februar 2019. Jeg går meget op i at have en god hverdag og en god hverdag for mig er fyldt med overskud, fysisk aktivitet og nærvær. Mit mål er, at giver alle jeg arbejder med, de bedste forudsætninger for at skabe deres egen stærke og gode hverdag.

Kontakt:
Tlf: +45 42442928
Mail: Aarhus@staerkhverdag

Efteruddannelse:
GynObs fys, bækkenbund og inkontinens
Fysio-pilates instruktør
Moderne smertevidenskab
Dynamisk stabilitet, lænd og nakke
Mulligan, mobiliserende teknikker
Muskulo-skeletal Osteopati “back to basics”
Kinesiotape

Anne Sofie Vain

Fysioterapeut og ejer Aalborg

Jeg bestræber mig på at se det hele menneske og hjælpe til færre smerter og overskud i hverdagen. Jeg er meget motiveret for at sætte fokus på forebyggelse af sygdomme og eventuelle problematikker. Min opgave er, at tilrettelægge et effektivt forløb, i et samarbejde med klienten. Det gør jeg ud fra min faglige viden og det den enkelte ønsker og formår.

Kontakt:
Tlf: +45 28605479
E-mail: Aalborg@staerkhverdag.dk

Efteruddannelse:
GynObs fys, bækkenbund og inkontinens
Fysio-pilates instruktør
Dynamisk stabilitet, nakke
Mulligan, mobiliserende teknikker
McKenzie, lænd
Akupunktur
Kinesiotape

Ejer Anne Sofie

Kathrine Markmann

Fysioterapeut i Aarhus

Mit navn er Kathrine Markmann Larsen, og jeg har fem års erfaring som både fysioterapeut og selvstændig. Jeg finder glæde ved at hjælpe mine klienter med deres fysiske gener, og det er vigtigt for mig, at man føler sig hørt og kan mærke, at man er i trygge hænder hos mig. Når jeg tilrettelægger et behandlingsforløb eller et træningsprogram, tager jeg altid udgangspunkt i mine klienters situation og ressourcer.

Privat bor jeg i Skæring med min kæreste og vores søn, Konstantin, som berigede vores liv i marts 2018. En aktiv hverdag fylder meget i mit liv, og jeg håber og ønsker at kunne inspirere andre til at få mere overskud og blive mere aktive i hverdagen uden at det bliver en sur pligt.

Kontakt:
Tlf: +45 42448138
Mail: Kathrine@staerkhverdag.dk

Efteruddannelse:
Fysio-pilates instruktør
Mulligan, mobiliserende teknikker
Akupunktur
Kinesiotape
Tibitan universal massage course