Gravidmassage2023-05-12T09:33:35+02:00

Gravidmassage

Du fortjener det bedste under din graviditet! Forkæl dig selv med en vidunderlig massage og mærk den afslappende effekt i kroppen med det samme.  
Vi vil gøre alt for at skabe en rolig, omsorgsfuld og professionel ramme for din gravidmassage.
Massage kan lindre dine smerter, nedsætte dine spændinger, mindske væske ophobninger, give kroppen ro og velvære, øge din blodgennemstrømning og samtidig øge dit oxytocin-niveau (kropppens lykkehormon) som har en afstressende effekt på kroppen.

Fysioterapeut laver dybdegående behandling i skulder

Gavekort til gravidmassage

Giv et pusterum og selvforkælelse til en gravid du holder af ved køb af et gavekort her

576A9153

Selvforkælelse på højt plan

En gravidmassage er en afslappende og rolig massage med fokus på at skabe fysisk og mental velvære. Massagen vil hjælpe dig til, at komme helt ned i gear og skabe en fortryllende forbindelse, til din krop og baby i maven. 

Du kan få gravidmassage i hele din graviditet, fra de første tegn og helt frem til fødslen.  

Inden massagen går i gang, har vi en kort samtale, hvor vi sammen lægger en plan for et eventuelt fokusområde i massagen. Et fokus område kan f. eks. være ryg, nakke eller ben. Der er også mulighed for en helkropsmassage, hvis du booker 60 min. 
Der er rolig musik, varme tæpper og en rolig stemning under massagen. Vi kan bedst lide at give gravidmassage hvor du skiftevis ligger på siderne og på ryggen , hvor vi lejre dig godt med puder og tæpper.  

Skal vi hjælpe dig til en stærkere hverdag, så tjek vores GravidTræning ud