Samarbejdspartnere 2022-08-01T12:25:40+02:00

Samarbejdspartnere

Spar 15% på tumledyr der inspirer til bevægelse

Historie:
Units startede i 2014 med fokus på at skabe smukt dansk design, som passer ind i det moderne danske hjem i et forholdsvis utraditionelt materiale.

Ide:
Ideen bag Animal Farm-serien er at give den traditionelle og velkendte danske bondegård nyt liv og nyt udtryk med hårdt skum som materiale. Dyrenes udtryk er genkendelige og give børn lyst til at lege med dem. Samtidig har det været vigtigt at sikre et smukt design, så Animal Farm-serien ’får lov’ at blive i stuen, efter børnene er lagt i seng.

Rabatkode:
Som kunde ved StærkHverdag får du 15% på tumledyrene fra Units ved brug af koden: stærkhverdag15, når du bestiller produkter på https://units-dd.dk/.

Spar 10% på kvalitets børnemøbler med sikkerhed i fokus

Ide:
Idéen bag m-kids er at designe, producere og sælge børnemøbler med sikkerhed, funktionalitet og kvalitet i fokus. Vores slogan “Helt sikkert i børnehøjde” ligger til grund for alle vores produkter. m-kids producerer alle komponenter til møblerne i Danmark og sikrer at alle produkter opfylder gældende europæiske sikkerhedsstandarder.

Produkter: 
EVOLVE™ stolen, som f.eks. kan involvere dit barn i den daglige madlavning på en sikker måde. Med EVOVLE stolen kan du få gjort ulvetimen til positivt samvær!

COZY seng, som kan tilpasses dit barns udvikling. COZY sengen er et 5-i-1 møbel: Først som en vugge til baby og en gyngestol for forældre. Som dit barn vokser, kan endegavlene drejes 180°, så det bliver en alm. babyseng. Når dit barn ikke længere kan være i den lille seng, fjernes skillerum, hvilket skaber en tremmeseng med en længde på 140 cm. Det er muligt at justere sengebunden i to højder. Når dit barn selv kan kravle ud af sengen, ændres indstillingerne let til en juniorseng med sengehest. Og endelig kan sengen laves til en lille sofa. Med COZY-sengen får du desuden den unikke elevationsfunktion, som gør det muligt at hæve hovedgærdet  i 5 forskellige niveauer – uden brug af værktøj! Giver bedre søvn for barn og forældre.

Puslebord, som er ligesom de øvrige møbler et multifunktionelt møbel, som nemt forvandles til en kommode eller juniorskrivebord, når barnet er ovre blealderen. Med den højde justerbare pusleplade er der optimale forhold for god kontakt med din baby og ergonomisk korrekt arbejdsstilling – puslepladens højde justeres uden brug af værktøj. Som noget unikt er puslebordet designet med ekstra højde sider for optimal sikkerhed, så dit barn ikke triller udover kanten.

Rabatkode:
Som kunde ved StærkHverdag får du 10% rabat på alle produkterne i m-kids webshop ved brug af koden: StærkHverdag10, når du bestiller produkter på http://www.mkids.dk.