Praktisk information om holdtræning2024-05-22T14:27:37+02:00

Praktisk info om holdtræning ved StærkHverdag

StærkHverdag tilbyder holdtræning med fokus på nærvær, tryghed og genopbygning af din krop. Du kan hele året rundt deltage på vores indendørs hold og i sommerhalvåret tilbyder vi også udendørstræning. Alle hold kører via et fleksibelt klippekorts ordning og med mulighed for en gratis prøvetræning. Der er mulighed for at træne stort set hele året rundt. Vi holder kun lukket på helligdage og i uge 28, 29, 30 og 52. 

Undersøgelse inden træning:
For at sikre den bedste kvalitet i din træning, starter alle træningsforløb med en individuel undersøgelse hos din fysioterapeut. Det tager 30 min. og koster 400,- (der er tilskud på 133 kr. fra sygeforsikringen “danmark”). Her vil din fysioterapeut lære dig og din krop bedre at kende så hun kan vejlede dig bedst muligt igennem træningen.

Tiden skal bookes forud for din første eller anden betalt holdtræning.

Du er velkommen til en gratis prøvetræning til alle vores træningshold

Klippekortsordning til udendørs- og indendørsholdtræning

Tilmelding og betaling:
Du tilmelder dig under “book Aarhus” eller “book Horsens” og “tilmeld hold”, når du har tilmeldt dig sender vi dig en faktura på et klippekort og når du har betalt denne, bliver du skrevet på deltagerlisten. Kig i spam mail hvis du ikke kan se at du har modtaget fakturaen.

Betingelser: 
Hvis du en dag ikke kan komme, kan du melde afbud til træning senest 3 timer før holdstart.  Fra uge 31 i 2024 ændres det til 12 timer før holdstart. Ved manglende afbud eller for sent afbud gælder dette som et klip. 
6 turs-klippekort, 875 kr. er gyldigt i 7 uger. 
10 turs-klippekort, 1400 kr.  er gyldigt i 12 uger. 
15 turs-klippekort, 2000 kr. er gyldigt i 18 uger.

Klippekortsordning:
Klippekortsordningen gør din træning utrolig fleksibel. Klippekortet gælder til alle StærkHverdags indendørshold, dvs. at du kan bruge det samme klippekort til flere hold. Du er primært tilkoblet et bestemt hold i ugen hvor du altid er garanteret en plads, men der er fleksibilitet til at skifte til et andet hold en anden ugedag, hvis der er plads på holdet. Du kan også tilmelde dig to faste træningshold i ugen, så du træner to gange ugentligt. Du har adgang til dit klippekort via et login under “book Aarhus” eller “book Horsens” og “dit klippekort”, hvor du har et overblik over dit klippekort og kan til- og framelde dig din træning.

Tilskud fra sygeforsikring “danmark”:
“Danmark” yder tilskud til fysioterapeutisk træning, hvis du har symptomer eller funktionsevnenedsættelser, der hæmmer dig. Rasktræning eller primær forebyggelse er ikke tilskudsberettiget. Alle der starter på holdtræning ved StærkHverdag skal ind til en undersøgelse inden holdtræningen, hvor vi vurdere dit helbred og om du er berettiget til tilskud fra sygeforsikring “Danmark”.
Tilskuddet er afhængig af hvilken gruppe du er medlem af. Der kan maks. inden for 12 måneder gives et samlet tilskud til al holdtræning:

  • Gruppe 5: 600 kr. 
  • Gruppe 1: 1200 kr. 
  • Gruppe 2: 1500 kr.