Velvære og dybdegående massage2023-05-12T13:54:35+02:00

Massage

Du fortjener det bedste! Forkæl dig selv eller en du holder af med massage ved StærkHverdag.
Vi vil gøre alt for at skabe en rolig, omsorgsfuld og professionel ramme for din massage.
Massage kan lindre dine smerter, nedsætte dine spændinger, give kroppen ro og velvære, øge din blodgennemstrømning og samtidig øge dit oxytocin-niveau (kropppens lykkehormon) som har en afstressende effekt på kroppen.

Du kan vælge, om du ønsker en velvære massage eller en dybdegående massage.
Læs om de to muligheder under læs mere. 

Fysioterapeut laver dybdegående behandling i skulder

Gavekort til massage

Giv et pusterum og selvforkælelse til en du holder af ved køb af et gavekort her

576A9816

Dybdegående Massage

En dybdegående massage er for dig, der godt kan lide at der bliver taget godt ved. Fysioterapeuten vil arbejde i dybde, i de områder, hvor du og fysioterapeuten kan mærke øget spændinger i dine muskler. Massagen har til formål at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af affaldsstoffer i kroppen for at smertelindre samt, at stimulere til nedsat spænding og stress i kroppen. 

Døjer du med muskelspændinger, anspændthed, spændingshovedpine, ømme muskler eller lignende, så er denne form for massage at anbefale. 

Inden massagen går i gang, har vi en kort samtale, hvor vi sammen lægger en plan for et eventuelt fokusområde i massagen. Et fokus område kan f. eks. være ryg, nakke eller ben. Der er rolig musik, varme tæpper og en rolig stemning under massagen.   

Velvære Massage

En velvære massage er en afslappende og rolig massage. Det er en massage der hjælper dig med at komme helt ned i gear, så du kan lade op både fysisk og mentalt. 

Velvære massage er til dig der gerne vil give dig selv et pusterum, opleve velvære og give dig selv mig-tid.  Det vil efterlade din krop og sind mere afslappet og fri for anspændtheder. 

Inden massagen går i gang, har vi en kort samtale, hvor vi sammen lægger en plan for et eventuelt fokusområde i massagen. Et fokus område kan f. eks. være ryg, nakke eller ben. Der er også mulighed for en helkrops massage, hvis du booker 60 min. 
Der er rolig musik, varme tæpper og en rolig stemning under massagen. 

Skal vi hjælpe dig til en stærkere hverdag, så book en tid hos