Massage 2022-10-28T10:06:41+02:00

Massage

Døjer du med muskelspændinger, anspændthed, spændingshovedpine, ømme muskler eller lignende, så tilbyder StærkHverdag fysioterapeutisk massage. 

Massage kan lindre dine smerter, nedsætte dine spændinger, give kroppen ro og velvære, øge din blodgennemstrømning og samtidig øge dit oxytocin-niveau (kropppens lykkehormon) som har en afstressende effekt på kroppen.

Massage er for dig der ønsker:

  • Nedsætte spændinger i kroppen
  • Øge din blodgennemstrømning i bestemte områder
  • Skabe en god kontakt til din krop og sind igennem berøring  

Du behøver ingen lægehenvisning og kan bestille en massage allerede idag.

Fysioterapeut laver dybdegående behandling i skulder

Det siger vores kunder om os

“Jeg har i en længere periode døjet med spændinger i ryggen og mellem mine skulderblade. Jeg har følt mig træt og anspændt i kroppen. Efter massage ved StærkHverdag har jeg fået bedre styr på mine spændte muskler og oplever ikke længere den samme træthed i kroppen. Massagen var meget professionel og dybdegående “

Ditte Larsen
spændinger i ryggen
576A9816

Massage

StærkHverdag laver fysioterapeutisk massage, hvor vi går i dybden med dine spændinger som kan være lindrende for din prblematik.
Inden massagen går i gang, har vi en kort samtale, hvor vi sammen lægger en plan for et eventuelt fokusområde i massagen. Et fokus område kan f. eks. være ryg, nakke eller ben.
Massage har til formål at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af affaldsstoffer i kroppen for at smertelindre samt, at stimulere til nedsat spænding og stress i kroppen. Regelmæssig massage kan give større overskud og øget velvære og fungerer således som et fint supplement til øvrige behandlingsformer.

Skal vi hjælpe dig til en stærkere hverdag, så book en tid hos