Vision2024-05-22T14:29:37+02:00

Tid, nærvær og høj faglighed

StærkHverdag er en fysioterapi klinik der arbejder for at skabe de bedste rammer for vores klienter, så de kan opnå den hverdag de ønsker uden begrænsninger. Fysisk aktivitet, mener vi, er afgørende for et sundt og balanceret liv uden gener eller smerter i kroppen. 
Vi hjælper med at at holde dig i bevægelse på en bæredygtig og omsorgsfuld måde, så du kan føle dig stærk indefra og ud, lige der hvor du er i livet. 
I StærkHverdag prioriterer vi at skabe et rum med god tid, nærvær og høj faglighed til, at gå i dybden med dig og så du føler dig hørt og set. 

Vi er særligt specialiseret indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel, overgangsalder, underliv og kvindekroppen generelt. Vi arbejder med mange ømtålige og tabubelagte emner i hverdagen, som vi gør en stor indsats for, at være med til at nedbryde.

God tid kan vi give dig, fordi vi har valgt at arbejde udenfor den offentlige sygesikring, således vi kan tilbyde en bedre service og længere konsultationer. Det er derfor også muligt at modtage akut behandling, uden en henvisning fra egen læge. Oftest er der flere årsager til en problematik, som kan blive overset i dag, da konsultationer med fx egen læge og fysioterapeuter bliver kortere og kortere. Dette vil StærkHverdag lave om på. Her er det dig der er i centrum og ikke den tikkende tid!

Nærvær er noget vi gør os umage for at skabe på vores hold og ved individuelle behandlinger. Vi har indbydende lækre omgivelser der skaber ro i vores klinikker. Alle medarbejdere tager i mod dig med åbne arme og har tid og ro til at lytte til dig. 

Høj faglighed opnår vi ved løbende at efteruddanne os indenfor vores specialer. Vi, medarbejdere, bruger hinanden til sparring og afholder månedligt tema dage hvor vi udveksler erfaring indenfor specifikke problemstillinger.  

Her kræves ingen henvisning, og du får
hurtig og effektiv fysioterapibehandling