Vision 2019-06-29T22:08:13+02:00

Tid og kvalitet i vores Fysioterapi

Tid og kvalitet i fysioterapien, mener vi er to altafgørende komponenter for et fyldestgørende og tilfredsstillende forløb for både klient og behandler. Vi har et helhedsorienteret tilgang til mennesket, hvor vi tager os tid til at sætte os fuldbyrdigt ind i din problematik. 

Tiden kan vi give dig, fordi vi har valgt at arbejde udenfor den offentlige sygesikring, således vi kan tilbyde en bedre service og længere konsultationer. Det er derfor også muligt at modtage akut behandling, uden en henvisning fra egen læge. Oftest er der flere årsager til en problematik, som kan blive overset i dag, da konsultationer med fx egen læge og fysioterapeuter bliver kortere og kortere. Dette vil StærkHverdag lave om på. Her er det dig der er i centrum og ikke den tikkende tid!

Kvalitet i behandling, undersøgelse og holdtræning understøttes af evidensbaseret viden og løbende efteruddannelse. StærkHverdag vil gøre sit bedste for at finde årsagen til dine gener og dernæst finde en løsning. Dette kræver et godt samspil mellem klient og behandler, hvor samarbejde og motivation er to nøgleord for at opnå gode resultater.Vi vil se dig som det hele menneske og hjælpe dig til en stærkere hverdag.

Her kræves ingen henvisning, og du får
hurtig og effektiv fysioterapibehandling