MorTræning 2021-09-28T08:28:02+02:00

MorTræning

MorTræning er for dig, der har født indenfor de seneste 5 år og som ønsker at styrke og gøre din krop stærk og sund på en sikker og hensigtsmæssig måde. Til MorTræning er der plads til at komme lige som du er, trænet eller utrænet og træningen tilrettelægges så alle kan blive udfordret. Træningen er en kombination af stabilitetstræning, puls og styrketræning.

Det vil du opnå ved at gå til MorTræning​

  • Du får en stærkere og mere udholdende krop
  • Du får en større følelse af velbehag og overskud i din hverdag
  • Du får en større motivation til at holde ved din træning
Mortræning med høj puls ved fysioterapeut

Du er velkommen til en gratis prøvetræning

Om MorTræning

Er du aldrig kommet igang med din træning efter du har fået barn/børn? Har du gået til efterfødselstræning og savner mere udfordring i din træning? Eller er du startet på arbejde igen efter din barsel? Så er dette holdet for dig!

MorTræning ved StærkHverdag er for dig:

  • Der gerne vil forbedre/vedligeholde din kondition
  • Der gerne vil have din krop tilbage i form
  • Der gerne vil arbejde med din kropsholdning
  • Der gerne vil have sammenhold med andre i samme situation som dig
  • Der gerne vil have en øget fysisk og psykisk velvære
  • Der gerne vil have et afbræk i din hverdag, hvor det kun handler om dig og din krop

Selve træningen

Det er altid en fysioterapeut med efteruddannelse indenfor graviditet og efterfødsel, som underviser dig. Du har altid mulighed for at stille spørgsmål til din fysioterapeut under og efter træningen omkring netop din krop. Vi er uddannet i hvor meget og hvor lidt du må træne ift. din krops signaler.

Mortræning er bygget op efter et stærkt koncept, udviklet af StærkHverdag, med henblik på at opretholde en god holdning, samt styrke din krop og din kondition. Konceptet indeholder træning af dine dybtliggende stabiliserende muskler, som er din bækkenbund, mave- og rygmuskler. Derefter vil der være mulighed for at få pulsen op og styrket dine muskler igennem cirkeltræning, hvor der blandt andet integreres redskaber som TRX, vægt og elastikker.

Alle programmer er skræddersyet således at alle kan være med, på det niveau de er på. Vi ønsker at skabe et godt sammenhold på hvert enkelt hold.

Hvorfor er MorTræning vigtigt?

MorTræning kan være med til at forebygge en lang række sygdomme og forbedre din kropsholdning og dit overskud i dagligdagen. 

Dertil ønsker vi at skabe et rum, hvor det kun handler om dig og din krop. Studier viser at fysisk aktive personer i mindre grad er tilbøjelige til at blive ramt af stress, depression, smerter i led og muskler. Derudover ændres kroppens sammensætning, så muskelmassen øges og fedtdepoter reduceres, og du vil dermed opnå en mere tonet krop.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os.

Praktisk Information om MorTræning

Undersøgelse og start på hold
Der er løbende optag på alle vores hold, dvs. at du kan starte med at træne lige når det passer dig bedst. For at sikre den bedste kvalitet i din træning, starter alle træningsforløb med en individuel undersøgelse hos din fysioterapeut. Det tager 30 min. og koster 300,- (der er tilskud fra sygeforsikring “danmark”).

Pris
6 turs-klippekort: 750 kr.
10 turs-klippekort: 1200 kr.
15 turs-klippekort: 1700 kr. 

Klippekortsordning
StærkHverdag kører med en klippekortsordning til alt holdtræning, som giver dig en utrolig fleksibel træning:
6 turs-klippekort, varighed 7 uger.
10 turs-klippekort, varighed 12 uger. 
15 turs-klippekort, varighed 18 uger.
Du har mulighed for at deltage på alle StærkHverdags hold med det samme klippekort, men du er tilkoblet et bestemt hold i ugen, det som du tilmelder dig.

Der kan meldes afbud til træning senest 3 timer før holdstart. Ved manglende afbud eller for sent afbud gælder dette som et klip. 

Holdtider Aarhus
Mandag: 19.30-20.30 – Karina 
Onsdag: 19.30-20.30 – Kathrine