MorTræning2024-01-04T20:26:22+01:00

MorTræning

MorTræning er for dig der mor som har født inden for de seneste 10 år. Du ønsker at gøre din krop stærk og sund på en tryg og effektiv måde. Til MorTræning er der plads til at komme lige som du er, trænet eller utrænet og træningen tilrettelægges så alle kan blive udfordret. Træningen er en kombination af stabilitet-, puls- og styrketræning, hvor emner som bækkenbunden, hormoner, cyklus, smerter, overskud mm. tages op i træningen. Det er fysioterapeuter med særlig viden indenfor kvindekroppen der er instruktør, hvilket vil afspejle sig i træningen, hvor der bliver taget sig kærligt af kvindekroppen. 

Det vil du opnå ved at gå til MorTræning​

 • Du får en stærkere og mere udholdende krop
 • Du får en større følelse af velbehag og overskud i din hverdag
 • Du får en større motivation til at holde ved din træning
IMG_20180105_110131 (3)

Om MorTræning

Er du aldrig kommet igang med din træning efter du har fået barn/børn? Har du gået til efterfødselstræning og savner mere udfordring i din træning? Eller er du startet på arbejde igen efter din barsel? Eller er du mor på 8. år som ønsker at træne et sted med andre medmødre med fokus på kvindekroppen? Så er dette holdet for di

MorTræning ved StærkHverdag er for dig:

 • Der gerne vil forbedre/vedligeholde din kondition
 • Der gerne vil have din krop i form
 • Der gerne vil styrke din krop indefra og ud
 • Der gerne vil arbejde med din kropsholdning
 • Der gerne vil mindes om din bækkenbundstræning
 • Der gerne vil have sammenhold med andre medmødre
 • Der gerne vil have en øget fysisk og psykisk velvære
 • Der gerne vil have et afbræk i din hverdag, hvor det kun handler om dig og din krop

Selve træningen

Det er altid en fysioterapeut med særlig viden indenfor kvindekroppen som underviser dig. Du har altid mulighed for at stille spørgsmål til din fysioterapeut under og efter træningen omkring netop din krop. Vi er uddannet i hvor meget og hvor lidt du må træne ift. din krops signaler.

Mortræning er bygget op efter et stærkt koncept, udviklet af StærkHverdag, med henblik på at opretholde en god holdning, samt styrke din krop og din kondition. Konceptet indeholder træning af dine dybtliggende stabiliserende muskler, som er din bækkenbund, mave- og rygmuskler. Derefter vil der være mulighed for at få pulsen op og styrket dine muskler igennem cirkeltræning, hvor der blandt andet integreres redskaber som kettelbell, TRX, vægte og elastikker.

Alle programmer er skræddersyet således at alle kan være med, på det niveau de er på. Vi ønsker at skabe et godt sammenhold på hvert enkelt hold.

Hvorfor er MorTræning vigtigt?

MorTræning kan være med til at forebygge en lang række sygdomme og forbedre dit overskud i dagligdagen. 

Dertil ønsker vi at skabe et rum, hvor det kun handler om dig og din krop. Studier viser at fysisk aktive personer i mindre grad er tilbøjelige til at blive ramt af stress, depression, smerter i led og muskler. Derudover ændres kroppens sammensætning, så muskelmassen øges og fedtdepoter reduceres, og du vil dermed opnå en mere tonet krop.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os.

Praktisk Information om MorTræning

Undersøgelse og start på hold
Der er løbende optag på alle vores hold, dvs. at du kan starte med at træne lige når det passer dig bedst. For at sikre den bedste kvalitet i din træning, starter alle træningsforløb med en individuel undersøgelse hos din fysioterapeut. Det tager 30 min. og koster 350,- (der er tilskud fra sygeforsikring “danmark”).

Pris
6 turs-klippekort: 875 kr.
10 turs-klippekort: 1400 kr.
15 turs-klippekort: 2000 kr. 

Klippekortsordning
StærkHverdag kører med en klippekortsordning til alt holdtræning, som giver dig en utrolig fleksibel træning:
6 turs-klippekort, varighed 7 uger.
10 turs-klippekort, varighed 12 uger. 
15 turs-klippekort, varighed 18 uger.
Du har mulighed for at deltage på alle StærkHverdags hold med det samme klippekort, men du er tilkoblet et bestemt hold i ugen, det som du tilmelder dig.

Der kan meldes afbud til træning senest 3 timer før holdstart. Ved manglende afbud eller for sent afbud gælder dette som et klip. 

Holdtider Aarhus
Mandag: 19.30-20.30
Onsdag: 19.30-20.30  

Holdtider Horsens
Tirsdag: 19.30-20.30