Vilkår og Praktisk info 2020-07-28T14:46:39+02:00

Praktisk info om holdtræning ved StærkHverdag Aarhus

Sted:
Træningen foregår i en stor og rummelig holdtræningssal i forbindelsen med klinikken. Kommer du i bil er der fri parkering i 3 timer lige foran klinikken, du skal blot huske at stille din p-skive. Hvis du har en barnevogn med, kan den stå ude foran holdsalen. 

Påklædning:
Der er omklædningsfaciliteter. Medbring træningstøj og eventuelt en vandflaske.

Undersøgelse inden træning:
For at sikre den bedste kvalitet i din træning, starter alle træningsforløb med en individuel undersøgelse hos din fysioterapeut. Det tager 30 min. og koster 300,- (der er tilskud fra sygeforsikringen “danmark”).

Tiden skal bookes forud for din første eller anden betalt holdtræning.

Priser:
6 turs-klippekort: 660 kr.
10 turs-klippekort: 1000 kr. 
15 turs-klippekort: 1450 kr. 

Regler og vilkår

Tilmelding og Betaling:
Du tilmelder dig under “book Aarhus” og “tilmeld hold”, når du har tilmeldt dig sender vi dig en faktura og når du har betalt denne, bliver du skrevet på deltagerlisten. Kig i spam mail hvis du ikke kan se at du har modtaget fakturaen.

Betingelser: 
Hvis du en dag ikke kan komme skal du melde afbud senest kl. 8.00 på træningsdagen. Ved manglende afbud eller for sent afbud gælder dette som et klip.
6 turs-klippekort er gyldigt i 7 uger. 
10 turs-klippekort er gyldigt i 12 uger. 
15 turs-klippekort er gyldigt i 18 uger.

Klippekortsordning:
Klippekortet gælder til alle StærkHverdags hold både inden- og udendørs, dvs. at du kan bruge det samme klippekort til flere hold. Du er primært tilkoblet et eller flere bestemte hold i ugen, den som du tilmelde dig, men der er fleksibilitet til at skifte til et tilsvarende hold en anden ugedag, hvis der er plads på holdet. 

Tilskud fra sygeforsikring “danmark”:
“Danmark” yder tilskud til fysioterapeutisk træning, hvis du har symptomer eller funktionsevnenedsættelser, der hæmmer dig. Rasktræning eller primær forebyggelse er ikke tilskudsberettiget. Alle der starter på holdtræning ved StærkHverdag skal ind til en undersøgelse inden holdtræningen, hvor vi vurdere dit helbred og om du er berettiget til tilskud fra sygeforsikring “Danmark”.
Sygeforsikring “danmark” giver op til 59kr per trænings gang men dækker maks 50% af træningens prisen.